Program


Aktuális előadások



NEOTON Família Sztárjai

2024. július 19. (péntek), 20.30

Tokaj Fesztiválkatlan, Nagyszínpad

 

After Party: DJ Dominique

 

A Neoton Família a nyolcvanas évek egyik legsikeresebb hazai pop bandája. Nevükhöz 34 nagylemez, rengeteg sláger és számos külföldi siker fűződik. Koncertjeikkel és dalaikkal nemcsak a magyar közönséget hódították meg, hanem a spanyol, japán és koreai szíveket is.

Csepregi Éva, Végvári Ádám, Baracs János (Öcsi), valamint Lukács László (gitár), Lukács Andi (zongora-ének), Heatlie Dávid (dob) és Patyi Sándor (basszusgitár) alkotják a Neoton Família Sztárjai együttest. Repertoárjuk főleg a régi legnagyobb Neoton slágerekből tevődik össze, a Santa Mariától, a Kétszázhúsz felettig.

"Július 19-én újra szólnak a slágereink Tokajban. Santa Maria, Kétszázhúsz felett, Nyár van, Lobo és a többiek. Bulizzunk, énekeljünk együtt! Várunk mindenkit sok szeretettel a 10 éves Fesztiválkatlanba!" – mondta Csepregi Éva. 

A koncert után pedig egy after party-ra vár mindenki DJ Dominique a Teátrumban, ahol a régi slágereket pörgeti a lemezjátszóján. Maradj és bulizzunk együtt!

Ajánló


Az ország egyik legismertebb rockzenekara az EDDA Művek 2024. július 27-én Gárdonyban, a Surfcampingben lép fel!

Demjén Ferencről lehetne hosszasan írni, a magyar zene ikonját és slágereit minden korosztály ismeri. Legyen ott Ön is Demjén Ferenc…

A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel