Program


NÉPI HANG-SZÍNEK - INTERAKTÍV ÉLMÉNYPEDAGÓGIAI KONCERT

NÉPI HANG-SZÍNEK - INTERAKTÍV ÉLMÉNYPEDAGÓGIAI KONCERT

Laposa Julcsi Junior Príma Díjas népzenész és barátai egy népzenei utazásra hívja óvodás és kisiskolás korú közönségét.Előadásukban különböző népi hangszerek, ritmus-zajkeltő eszközök segítségével ismertetik meg a magyar népzenei anyanyelvet, népszokások felelevenítésével.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 27. szerda, 10:00

NÉPI HANG-SZÍNEK - INTERAKTÍV ÉLMÉNYPEDAGÓGIAI KONCERT

Laposa Julcsi Junior Príma Díjas népzenész és barátai egy népzenei utazásra hívja óvodás és kisiskolás korú közönségét. Előadásukban különböző népi hangszerek, ritmus-zajkeltő eszközök segítségével ismertetik meg a magyar népzenei anyanyelvet, népszokások felelevenítésével. A közös játékokkal, együtt énekléssel mindenki egy népzenei folyamat aktív részese lesz. Az őszi lemezbemutató koncertje tematikusan épül fel őszi népszokásokra, dalokra, mondókákra.

Töltsünk el együtt egy szép délelőttöt, "ahol a hagyomány élménnyé válik".

Ajánlatunk


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Robert Icke: Oidipusz Fordította: Upor László

Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a darabot, amely kísérlet a színház hatalmának demonstrálására, közös játék az író, a színész és a közönség részvételével, vagyis minden egyes este megismételhetetlen alkalom.

Ajánló


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel