Program


Nők az absztraktban - programnap a MODEMben

Nők az absztraktban - programnap a MODEMben

Szeretettel várjuk az érdeklődőket december 11-én, szombaton a Párizsi absztraktok. Abstraction-Création megakiállításunk harmadik programnapjára!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 11. szombat, 18:30

Szeretettel várjuk az érdeklődőket december 11-én, szombaton a Párizsi absztraktok. Abstraction-Création megakiállításunk harmadik programnapjára!

18:30 Társadalom, női szerepek és az Abstraction-Création. Kurátori tárlatvezetés Dr. Mészáros Flórával a Párizsi absztraktok tárlaton
Az 1930-as évek társadalma, művészeti szerepkörei, az Abstracrion-Création híres szerelmi kapcsolatai, a női művészek reprezentációja és a női emancipáció kérdése kerül a fókuszba.

20:00 Nők az absztraktban: kerekasztal-beszélgetés
Az 1930-as évek párizsi kávéházainak, irodalmi és képzőművészeti figuráinak szereplői mellett az absztrakt művészet és a francia terület a kulcs a női alkotók világába. A kortárs művészet női reprezentációja mentén és a művészettörténet, a gyűjtés s az irodalom női szerepköreibe kalauzoljuk a látogatókat.

Résztvevők:
Karafiáth Orsolya költő, író
Mészáros Flóra művészettörténész, a tárlat kurátora
Nemes Judit művész, gyűjtő
Spengler Katalin gyűjtő

A programon való részvétel védettségi igazolványhoz és orvosi maszkviseléshez kötött. A látogatók részvételükkel elfogadják, hogy a programok során hang- és képfelvételek készülnek, amelyeket a MODEM felületein promóciós céllal felhasználhatunk.

Ajánlatunk


A jazz, blues, rock és funk iránt egyaránt fogékony gitáros, Mike Gotthard ezen a novemberi estén saját jazz-rock világába hívja közönségét, ahol a hangszereké és a dallamoké a főszerep. A koncert gerincét legújabb szólóalbuma, a Sensual Brutality anyaga alkotja, de első lemeze, az Intellectual Brutality már ismert kompozíciói is elhangzanak.

A Koyaanisqatsi sikere után az amerikai rendező, Godfrey Reggio műhelyében megszületett a Qatsi trilógia.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel