Program


Nőnek kódolva, anya-lánya bizalmasságok

Nőnek kódolva, anya-lánya bizalmasságok

Könyvbemutató, talkshow és jótékonyság a Radnóti Tesla Laborban

Velem van a baj? Vajon mit gondolnak rólam? Miért nem vagyok tökéletes? Miért ilyen vagyok? Miért nem fogadnak el úgy, ahogy vagyok?
Ha valaha feltetted már magadnak ezeket a kérdéseket, vagy a lányod tette fel neked, ott a helyed ezen a rendhagyó előadáson, ahol anyák és lányaik beszélgetnek útkeresésről, hibákról, sikerekről és kudarcokról, önmagukról és egymásról. A jegyvásárlással ráadásul az UNICEF Magyarország gyermekekért végzett munkáját is támogatod.

Főszerepben…
az anyák: Hámori Eszter, Hámori Ildikó, Hernádi Judit (Hernádi Judit hivatalos oldala), Kováts Adél
és lányaik: Bajor Lili, Szinetár Dóra (Szinetár Dóra Official Fanclub), Tarján Zsófi (Tarján Zsófia hivatalos), Kováts Rozi
Aki kérdez, beszélget és moderál: D. Tóth Kriszta

Ezen a napon jelenik meg Az önbizalom kód lányoknak című kötet a Líra Könyv Kiadócsoport ifjúsági részlege, a Menő Könyvek  gondozásában. A könyv gyakorlati segítséget ad a kamasz korosztálynak abban, hogy miként lehet a nőiséget, a vágyakat, a bizonytalanságot, a mindenhonnan érkező elvárásokat kezelni a mindennapi életben.

A könyvbemutatóhoz kapcsolódóan részt vesz az eseményen a Radnóti Miklós Színház Ifjúsági tagozata is. A RIM középiskolásai Az önbizalom kód lányoknak című könyvből saját korosztályukat érintő gondokról, bajokról és azok megoldásairól adnak elő jeleneteket.

Minden év október 11-én a világ a lánygyermekeket ünnepli. Az UNICEF ezen a napon kiemelten igyekszik felhívni a figyelmet a világban tapasztalható számtalan aránytalanság egyikére: a valamennyi kultúrában jelen lévő nemi alapú megkülönböztetésre. Az UNICEF elkötelezetten küzd azért, hogy aki lánynak születik, ne hátrányból induljon az életben. 

Mind a könyv, mind a belépőjegy vásárlásával az UNICEF Magyarországot támogatod, az esemény együttműködő partnerei a Menő Könyvek és a Radnóti Miklós Színház.

Ajánló


Két óra muzsika, csodálatos zenei élmény és önfeledt szórakozás a Margitszigeten – ezt…

“Mindenekelőtt, nagyon boldog vagyok amiért a Lords of the Organ sorozatot szereti a…

Készítette: NeoSoft
Fel