Program


Novecento - legenda az óceánjáró zongoristáról, sok zenével

Novecento - legenda az óceánjáró zongoristáról, sok zenével

Novecento történetét a legjobb barátja, Tim Tooney meséli el, a hajó zenekarának trombitása - egy kocsmában, egy kávéházban, vagy egy színházi nézőtéri büfében, azaz a hajó báltermében, az első osztályon.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. április 15. péntek, 19:30

Alessandro Baricco: Novecento - Az óceánjáró zongorista legendája
Ez az a zene, amire Isten táncol, amikor senki sem látja.

Novecento (olaszul: 1900) a Virginian nevű óceánjárón született a huszadik század első évében. Szülei valószínűleg szegény emigránsok voltak, mindenesetre az első osztály báltermében hagyták. A zongorán. Minden idők legnagyobb zongoristája lett belőle - és soha nem szállt le a hajóról.

"A zongorának nyolcvannyolc billentyűje van [...] De ha én a lépcsőn lemegyek, és ha ott előttem feltárul egy billentyűzet, milliónyi billentyűjével [...] Hogy tudtok ti odalent választani csupán egyet? Választani egy nőt. Egy házat, ... egyetlen módját a halálnak."

Szereposztás:
Tim Tooney.................................. Perjés János   
Zongorán közreműködik.............. Pánczél Kristóf

Fordította: Gács Éva
Zenei vezető: Zoller Zsolt
Jelmez: Katona Bálint
Rendező: Rozgonyi Ádám

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel