Program


NT Live - Arthur Miller: All my sons

NT Live - Arthur Miller: All my sons

Amerikában járunk 1947-ben. Egy múltbéli zűrös ügy és a súlyos családi csapás ellenére Joe és Kate Keller sikeres polgárnak mondhatja magát. Otthont építettek, felneveltek két fiút és Joe sikeres vállalkozó. Életüket mégis beárnyékolja, hogy legidősebb fiuk elesett a háborúban. Egykori menyasszonya feltűnésével pedig a hosszú időre eltemetett igazságok ismét felszínre törnek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 23. csütörtök, 19:00


NT Live / Arthur Miller: All my Sons (Édes fiaim)

A National Theatre Live előadása az Old Vic színházból, felvételről, 165 perc, 2019
angol nyelven, angol felirattal

Rendező: Jeremy Herrin

Szereplők: Sally Field (Kate) Bill Pullman (Joe) Jenna Coleman (Ann) és Colin Morgan (Chris), Oliver Johnstone (George), Sule Rimi (Jym)

Az Oscar-díjas Sally Fielddel és Bill Pullmannal a főszerepben a londoni Old Vic-ből láthatjuk Arthur Miller drámáját az Édes fiaimat (All My Sons).

Amerikában járunk 1947-ben. Egy múltbéli zűrös ügy és a súlyos családi csapás  ellenére Joe és Kate Keller sikeres polgárnak mondhatja magát. Otthont építettek, felneveltek két fiút és Joe sikeres vállalkozó. Életüket mégis beárnyékolja, hogy legidősebb fiuk elesett a háborúban. Egykori menyasszonya feltűnésével pedig a hosszú időre eltemetett igazságok ismét felszínre törnek.

Csak angol felirattal!

Ajánlatunk


bohózat két felvonásban

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel