Program


Numera - Kormos Anett és Kovács András Péter közös estje

Numera - Kormos Anett és Kovács András Péter közös estje

Kormos Anett és Kovács András Péter közös estje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 28. szerda, 19:30

Sok humorista beszélt már a csajozásról. Sok női humorista beszélt már a pasizásról. 

Most egyszerre áll a színpadon egy csaj és egy pasi, hogy megcáfolja a sztereotípiákat. A szerelmi háromszög harmadik tagja a néző, akinek részvétele, tapasztalatai, válaszai elengedhetetlenek ahhoz, hogy megértsük: mi kell a nőben a férfinak és a férfiban a nőnek, mitől lobban be a szikra, miben áll az ismerkedés és a randi sikere, mitől jöhet össze a numera.

Az előadás időtartama kb. 80 perc, egy szünettel.

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai között meglelő Peer Gynt a 19. századi drámairodalom egyik legösszetettebb alakja. A darab színrevitele és befogadása mindig kivételes erőpróba a rendező és néző számára egyaránt.

Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel