Program


ŐK2EN - Talk-show Istenes Lászlóval - Vendég: Alföldi Róbert és Jakupcsek Gabriella

ŐK2EN - Talk-show Istenes Lászlóval - Vendég: Alföldi Róbert és Jakupcsek Gabriella

ŐK2EN közéleti talkshow Istenes Lászlóval
Vendégek: Jakupcsek Gabriella és Alföldi Róbert  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 28. csütörtök, 19:00

Istenes László hónapról hónapra izgalmas és ismert személyeket lát vendégül, akiknek az életébe bepillantást nyerhetünk, és akik között valamilyen személyes kapcsolat van. A közel 120 perces műsor során szó esik magánéletről, szakmai sikerekről, elszalasztott lehetőségekről, félelmekről, vágyakról és minden másról is.

Magyarország egyik legismertebb televíziós személyisége és az ország egyik legfoglalkoztatottabb színész-rendezője egy színpadon. Jakupcsek Gabriella és Alföldi Róbert november 28-án az ŐK2EN vendégei lesznek. Minden, ami a képernyőn és a színpadon zajlik, és minden, ami a színfalak mögött és a forgatási szünetekben történik.

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

Ajánló


Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel