Program


Önismereti Workshop 14-20év #kivagyok-session

Önismereti Workshop 14-20év #kivagyok-session

120 perc szünet nélkül

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 21. vasárnap, 15:00

#kivagyok-session egy olyan kétórás közös alkotás/játék/elmélyülés, ahol biztonságos teret adunk olyan beszélgetéseknek és gondolatoknak, hogy kik vagyunk, mi van bennünk és kikké szeretnénk válni.  A mottónk: minden szóba kerülhet, de semmi sem kötelező…

Tudtad, hogy a színész mindig saját magából dolgozik? Hogy egy szereppel való kapcsolódását mindig megkeresi saját magában? Vagy hogy a tervező a gondolatok vizuális megfogalmazásának lehetőségét kutatja?

Ezért ez az önismereti játék tulajdonképpen végig kíséri az egész életünket.

A workshopon Virág Vivien tervező, Hirmann Blanka drámainstruktor, és a Nem félünk a sötétben című előadás egy színészének a részvételével megalkothatjuk elképzelt alteregónkat.

Ha már gimis vagy, de nem múltál el 21, akkor csatlakozz az előadás alkotóihoz egy közös művészet általi önismereti kísérletezésre. Itt minden rólad fog szólni, és még a buli-hangulatot is garantáljuk!

  • 14-20 éves korosztály (középiskolások)
  • Maximum 20 fő!

 

A Mozgató színházpedagógiai program bizonyos részvételi programjainak szakmai koncepciója elengedhetetlenné teszi a korcsoportok alsó és felső határának besorolását. Kérjük, hogy jegyvásárlásnál vegyék figyelembe a korcsoportos szabályokat. A nézőtéri munkatársaink indokoltnak látszó esetben ellenőrizhetik  látogatóinknál, hogy az alsó és felső korhatáros besorolásnak eleget tesznek-e.
Amennyiben a foglalkozás korcsoportos ajánlásának nem felelnek meg, munkatársunk jogosult az érintett nézőt az adott programra nem beengedni.

https://budapestbabszinhaz.hu/hazirend

Ajánlatunk


GYŐRI TÁNC- ÉS KÉPZŐMŰVÉSZETI ÁLTALÁNOS ISKOLA, SZAKGIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM KONCERTVIZSGA 2024

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel