Program


Pachmann Péter: Misu háborúja – bemutató / CAFe 2018

Pachmann Péter: Misu háborúja – bemutató / CAFe 2018

Pachmann Péter: Misu háborúja – bemutató
Előadja: Jancsó Dóra

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 15. hétfő, 19:00

Mit tehetünk anyaként, meddig mehetünk el, számít-e a méltóságunk, ha egy gyermek életéről van szó? A dráma a délszláv háború éveibe kalauzol, de mégsem a háború, sokkal inkább az igaz és őszinte szeretet fonala szövi át. A Misu háborúja lebilincselő fordulatokkal tarkított előadás, amelyben a hősies küzdelem és az anyai ösztönök mutatják az utat, és amelyben a pokolnak mindig van egy mélyebb bugyra.

Az író pályafutása kezdetén, haditudósítóként találkozott a háború borzalmaival, ott látta meg egy gyermek tekintetében Misut is. Attól a pillanattól fogva tudta, hogy egy napon megírja ennek a kisfiúnak a történetét.

Pachmann Péter legújabb regénye, a Misu háborúja néhány hónapja jelent meg, és azonnal siker lett. A regényből készült színpadi változat az édesanya perspektívájából tárja elénk az önfeláldozás, a morális határok szétfeszítésének dilemmáját. Mindezt úgy, hogy az író férfiként kutatja a női lélek legmélyének titkait.

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

A Ferencsik bérlet koncertjein a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a bécsi klasszikához illőn csökkentett létszámmal lép pódiumra. A záróesten mindehhez még egy izgalmas mozzanat csatlakozik: a K. 467-es C-dúr zongoraversenyt nem modern instrumentumon, hanem fortepianón halljuk.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel