Program


Papp János: "Észak-fok, titok..." - Lappföld

Papp János: "Észak-fok, titok..." - Lappföld

Egészen különleges élményben lehet része annak, aki április 28-án ellátogat a KMO Művelődési Központba. Papp János, a vándor-színész – ahogy ő nevezi magát – egy különleges világba, Európa északi csücskébe, Lappföldre kalauzol el minket.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 28. szerda, 18:00

Papp János: "Észak-fok, titok..." - Lappföld

Egészen különleges élményben lehet része annak, aki október 28-án ellátogat a KMO Művelődési Központba. Papp János, a vándor-színész – ahogy ő nevezi magát – egy különleges világba, Európa északi csücskébe, Lappföldre kalauzol el minket.

Az El Caminot követően, a második nagy túra Finnországba, egészen pontosan Lappföldre hívta a vándor-színészt és feleségét. Repülővel Helsinkibe, aztán onnan már Ivalóba, a sarkkörön túlra, majd 600 kilométer busszal Nordkappig. Ott rövid pihenés, aztán irány gyalog délnek. Ez volt a terv, és a kalandos történetből megtudhatjuk, hogy mi lett a valóság!

Az élménybeszámolót az útról készült gyönyörű képek, versidézetek és János egyedi humora teszi teljessé.

Ajánlatunk


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel