Program


Pár, Pohár, Ábránd
2

Pár, Pohár, Ábránd

Ha meglátod az igazit, azonnal tudni fogod, hogy ő az. Mondja sokszor a tapasztaltak bölcsessége. András a szokásos kisközért szűkös polcai közt mustárt keresgélt, de egészen máson akadt meg tekintete: Rékán. Tudta, hogy ez a pillanat valami más, ez valami új és megismételhetetlen.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 19. szombat, 19:00

Összeszedte minden bátorságát és odalépett a lány elé. „Bocs, tudsz nekem abban segíteni, hogy a mézes-mustáros csirkéhez milyen mustárt vegyek?” Végül is, mi mást kérdezhetett volna? Ez volt abban a pillanatban a legkézenfekvőbb gondolat. Réka felvonta szemöldökét, majd néhány perc magyarázkodás után András elhívta egy hangulatos borkóstolóra, hogy a gondűző nedű segítségével meghódítsa Réka szívét. Ám nem számított arra, ami ez után következett….

Színészek:
Kőszegi Judit és Szegedi Tamás

Koreográfia:
Hojsza Henrietta 

Az 5 tételből álló Koch borkóstolót Fehér Anna a Koch Borház üzletvezetője prezentálja. Koch Csaba legkiválóbb borait ismerhetjük meg. A borokhoz sajt-, és gyümölcstál esz felszolgálva. 

Ajánlatunk


zenés átirat két részben

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Ajánló


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel