Program


Pészahi varázslatok, avagy hova tűnt a macesz?

Pészahi varázslatok, avagy hova tűnt a macesz?

Bűvész-show Ungár Anikóval és Hajnóczy Somával a Rumbach zsinagógában 2024. április 18-án, csütörtökön délután 6 órakor.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 18. csütörtök, 18:00

Az ország talán két legismertebb és legsikeresebb bűvésze látogat a Rumbach zsinagógába, méghozzá egyszerre! Ungár Anikó és Hajnóczy Soma szó szerint lenyűgöző, interaktív show-val varázsolja majd el a kicsiket és nagyokat, azaz a két művész minden korosztályt elkápráztató szemfényvesztésre készül.

Lesz itt minden: illúziók, eltűnő tárgyak, gondolatolvasás, rengeteg titok és meglepetés.

Éljük át szemtanúként a csodákat, hogy aztán ne higgyünk a saját szemüknek! Itt nincsenek kameratrükkök, csak varázslatos attrakciók a Pészáh ünnepi hangulatában!

A program a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) és a
Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH) „PészahFeszt programsorozatának eseménye.

A zsinagógában a férfiak számára kipa vagy egyéb fejfedő viselése szükséges.

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas kötelező irodalomként az alsó tagozatban.

Ajánló


A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ…

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel