Program


Peter Quilter: Mr és Mrs (vígjáték)
4

Peter Quilter: Mr és Mrs (vígjáték)

Kik ezek a férfiak és nők, akiket megformálnak? Lehet, hogy ők mindig ugyanazok a személyek, csak a körülmények változnak? Ha változnak, miért változnak? Furcsa titok lappang a háttérben. Önökkel együtt talán sikerül megfejtenünk…

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. március 13. hétfő, 19:00

Mr és Mrs - vígjáték
Az előadást 12 éves kor felett ajánljunk!
Az előadás hossza 120 perc, egy szünettel.

A Mr. és Mrs. egy olyan prózai előadást ígér, amelyben megpróbáljuk létrehozni a kapcsolatot az öt különböző élethelyzetben lévő női és férfi karakter között. Rettentő sok humorral, drámai pillanattal szeretnénk megajándékozni a nézőket. Janza Kata és Szabó P. Szilveszter számára is sok új kihívást tartogat a produkció.

A Művészetek Völgye és az Art-Színtér közös előadása. A Mr. és Mrs. egy olyan prózai előadást ígér, amelyben megpróbáljuk létrehozni a kapcsolatot az öt különböző élethelyzetben lévő női és férfi karakter között. Rettentő sok humorral, drámai pillanattal szeretnénk megajándékozni a nézőket. Janza Kata és Szabó P. Szilveszter számára is sok új kihívást tartogat a produkció.

A szerző és a fordító engedélyét a Hofra.Kft közvetítette!

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel