Program


Petőfi Sándor: A helység kalapácsa - Borkóstoló jegy

Petőfi Sándor: A helység kalapácsa - Borkóstoló jegy

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 5. csütörtök, 19:00

A borkóstolót tartja: Benedek Péter, a mátrai Benedek Pince tulajdonosa. A kóstoló 19 órakor kezdődik az előadás helyszínén, és 6 tételből áll, az előadás kezdetéig visszakóstolás lehetséges. Poharat, ásványvizet biztosítunk!
"Benedek Péter: Csúcsgasztronómiára törekszem, ez nem titok. Mindenképpen egyedi, és az évjáratra jellemző ízekre, zamatokra, az egyszeri és megismételhetetlen borokra. Minden évjárat teljesen mást ad, nyilván nincs két egyforma bor. Minőség, és minőségre való törekvés, ez a célom mindenek felett. Nagy öröm számomra, hogy Michelin-csillagos étterek borlapján szerepelhetünk. A New York-i exportunknak köszönhetően számos külföldi, neves étteremben is fogyaszthatóak a boraink."
https://kekesonline.hu/2018/11/25/gyongyostarjantol-new-yorkig-hoditanak-benedek-borok

 

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel