Program


Pindroch Csaba-,,Segítség megnősültem!"

Pindroch Csaba-,,Segítség megnősültem!"

ONLINEKOMÉDIA az online-pindrochcsaba.jegy.hu oldalon! Jegyvásárláshoz görgessen lejjebb!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 7. péntek, 19:00

Online jegyek vásárlásához kattintson ide! 


Igazi Valentin napi ajándék Pindroch Csaba egyszemélyes komédiája házasoknak és házasulandóknak és mindenki másnak! Élvezze maszk, mosdó előtti sor, ruhatári biléta, parkolási zűrzavar nélkül otthonról, kényelmesen az online előadást!


Esemény kezdete: 2021. február 13. 19:00

Esemény vége: 2021. február 21. 23:59
Az előadást a megadott időintervallumon belül lehet végignézni, későbbi időpontban már nem elérhető! 
Az előadás időtartama 80 perc, így kérjük, hogy legkésőbb 2020.02.21. 22:30-kor indítsa el, hogy végig tudja nézni azt!
Intenzív színházi élményt és garantált szórakozást ígér Pindroch Csaba egyszemélyes komédiája, a Segítség, megnősültem! A Sebestyén Elemér azonos című sikerkönyvéből íródott előadás már túl van a 150. előadáson.                                                                                             
 
A hagyományos bohózat és modern stand-up comedy stílusjegyeit egyaránt felvonultató előadás sajátos görbe tükröt tart az esküvő előtti és utáni hétköznapok legkülönbözőbb komikus vagy éppen keserű pillanatainak. Mindezt úgy, hogy az összes felvonuló karaktert a művész egymaga kelti életre. Mert a házassághoz elég egy nő és egy férfi, de a közös élethez jár még melléjük az anyós,  az após, a nagybácsi, a haverok, a munkatársak, a főnök, a melósok, az építésvezető és még számos "problémás alak", kihívás és nem várt esemény. 
 
"A megtörtént események láncolata tele van csípős megjegyzésekkel és humorral, számomra a darab mégis egy szerelmi vallomás. Köszönetképpen azért a fontos, hihetetlenül boldogító, de olykor végtelenül bosszantó és bonyolult csodálatos emberi kapcsolatért, amit úgy hívunk, hogy házasság. 
 
Mert a házasság nem diploma, hanem iskola... (Van mit tanulni!...) "  Pindroch Csaba

 
Az előadás időtartama: 80 perc                                                                                                                              Ultra HD, négy kamerás felvétel

 
FIGYELEM! A feltöltött tartalom megtekintéséhez szükséges jogosultság felhasználói fiókhoz kötődik! Ha több jegyet vásárol, más felhasználói fiókból nem elérhető az előadás. Amennyiben ajándékba szeretne jegyet venni, a megajándékozott számára külön fiókot kell regisztrálni!
 
Technikai segítséget az Interticket ügyfélszolgálatán kaphatnak: online@interticket.hu 
 

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel