Program


P.MOBIL 50

P.MOBIL 50

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 6. szombat, 19:00

P.Mobil 50

Különleges vendégek: Mudfield, Tunyogi Berni

 

„Tudatjuk mindenkivel, hogy együttesünk 1973. május elsejétől P. Mobil néven működik tovább. Gesarol együttes.”

Ez a hirdetés jelent meg 1973. május 1-én az Esti Hírlapban és azóta eltelt fél évszázad. Ezt az 50 éves jubileumot ünnepeltük meg Veletek idén áprilisban a Budapest Arénában és ezt az ünnepi műsort visszük el most egy országos turnéra. 

A P.Mobilt ti tartottátok életben 50 évig, ti a közönség. Nem a hatalom, nem szponzorok, nem a lemezgyár, csakis ti. Ez a buli, az ünneplés jár Nektek és jár nekünk, tartsatok velünk!

A koncerten vendégünk lesz feledhetetlen egykori énekesünk, Tunyogi Péter lánya, Tunyogi Berni is, valamint, hogy utat engedjünk a tehetségnek, a Mudfield zenekar fogja fiatalos energiával a közönséget bemelegíteni.

Találkozzunk a koncerteken!

 

P.Mobil együttes

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban, Nyugat-Németországban, Argentínában és Spanyolországban.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Szerelmi háromszögek, nercbundák, hiányos öltözetű hölgyek, ablakon kirepülő ruhadarabok, totális téboly. Mindez London legelegánsabb szőrmeszalonjában, kizárólag a felhőtlen szórakoztatás érdekében!

Mi a közös egy régiségkereskedőben, egy képviselő feleségében és két fodrászban? Legyenek szemtanúi egy gyilkossági nyomozásnak és az est végére…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel