Program


Propose / Fantazma - Gangaray Artistic Program Fesztivál
2

Propose / Fantazma - Gangaray Artistic Program Fesztivál

A Gangaray Dance Company komplex képzési és tehetségkutató programjának eredményeit demonstráló előadások az évad folyamán több alkalommal mutatkoztak be színházunkban. Az idén hatodszor megrendezett háromnapos fesztiválon Jónás Zsuzsa és Feledi János új produkciójával jelentkezik a csapat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 13. csütörtök, 19:00

Bemutató

A Gangaray Artistic Program (G.A.P.) előadása

Propose
Fiatal nők napjaiba egy betekintés csupán… „NŐI SZÓL/AM/OK”

Zene: Hámor József / Gangaray Experimental Music
Fény: Mádi László
Jelmez, díszlet: Jónás Zsuzsa
Koreográfus: Jónás Zsuzsa

Fantazma
Világunk tele van élő, lélegző testtömeggel, összetett egységben és vad egyediségben. Tökéletes tökéletlenségben kísértenek és együtt élnek, illusztrálva az emberiség nyomását és húzását, valamint a természetes világban található gyönyörű formákat.

Zene: montázs
Jelmez: Maday Timea, Feledi János
Világítás: Mádi László
Koreográfia: Feledi János

A Gangaray Dance Company komplex képzési és tehetségkutató programjának eredményeit demonstráló előadások az évad folyamán több alkalommal mutatkoztak be színházunkban. Az idén hatodszor megrendezett háromnapos fesztiválon Jónás Zsuzsa és Feledi János új produkciójával jelentkezik a csapat, melyet a második napon Hámor József Líra és Mádi László Forgatagban című előadásai követnek. A fesztivált a program vezető koreográfusának, Maday Tímea Kinga Írisz című darabja zárja.

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Székely Csaba Az igazság gyertyái című műve a bözödújfalusiak megpróbáltatásainak állít emléket. A szerző mély empátiával és sajátos humorral fordul e kifejezetten megrendítő téma felé. Egy olyan közösség életébe nyerünk bepillantást, akik mindig is jól megfértek egymással, kivéve a történelemnek abban a négy évben, amikor a hatalom erőszakkal beleszólt az életükbe.

Ajánló


A Győri Filharmonikus Zenekar sikertörténetébe biztos beleégett egy dátum: 2009, amikor a legendás olasz filmzeneszerző-karmesterrel, az Oscar-díjas Ennio Morricone-val nagysikerű…

A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel