Program


Qubit Live #6 - A KÖZOKTATÁS VÁLSÁGA

Qubit Live #6 - A KÖZOKTATÁS VÁLSÁGA

A MAGYAR KÖZOKTATÁS PROBLÉMÁI ÉS LEHETŐSÉGEI

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 4. kedd, 18:00

Októberben újra lesz tudományos estünk, most a magyar közoktatás problémáival és lehetőségeivel készülünk: öt okos kutatóval, négy előadással, vitával és kerekasztallal, zárásként pedig improvizatív zenével és bárral. Mindez izgalmas helyszínen, a margitszigeti Kristályban vár majd Rátok október 4-én, kedden 18:00-tól. Gyertek, jó lesz!

 

 

 

ELŐADÁSOK:

 

Horn Dániel közgazdász, a Közgazdaságtudományi Intézet igazgatója, a Corvinus Egyetem oktatója. Kutatási területei: nem kognitív képességek és iskolai eredmények, oktatásgazdaságtan.

 

Lannert Judit közgazdász, szociológus, a T-TUDOK Tudásmenedzsment és Oktatáskutató Központ Zrt. alapítója, senior kutatója. Kutatási területei: tanulói továbbhaladás, az iskola és a munka közötti átmenet, pályaválasztási aspirációk.

 

Kertesi Gábor közgazdász, a Közgazdaságtudományi Intézet tudományos tanácsadója. Kutatási területei: munkaerőpiac, oktatásgazdaságtan, társadalmi egyenlőtlenségek.

 

Váradi Balázs közgazdász. a Budapest Szakpolitikai Elemző Intézet vezető kutatója, az ELTE oktatója. Kutatási területei: közösségi döntések, az oktatás közpolitikája, intézményi közgazdaságtan.

 

KEREKASZTAL:

 

vezeti: Kende Ágnes szociológus, a CEU kutatója, a Qubit állandó szerzője. Kutatási területei: iskolai szegregáció, roma integráció, oktatásfejlesztés, társadalmi egyenlőtlenségek.

 

BÁR:

 

zenél: Matisz Flóra Lili és társai

 

 

 

A program 18:00 és 22:00 között kerül megrendezésre.

Ajánlatunk


2023. március 25-én lesz 40 éve, hogy a Madách Színház bemutatta a Macskák című musicalt!

A Diótörő balett ötlete a cári színház egykori igazgatójától származott. E. T. A. Hoffmann: A diótörő és az egérkirály című meséje alapján olyan mese-balettet akart színpadra vinni, ami minden addigit felülmúl, mind hangzásban, mind pedig látványban.

Mondd meg, hogy imádom a pesti nőket - Gyönyörű ének, csodálatos dallamok, látványos táncjelenetek egy eredeti magyar operett-mulatságban. Bemutató: 2020. október 23.

Ajánló


A 60 perces angol és francia nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz és spanyol nyelvű túrák…

Charlie Chaplin legnagyobb hatású műve, A diktátor mélyen humanista alkotás. A kis borbély és a nagy diktátor kettős szerepében hol…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!


Készítette: NeoSoft
Fel