Program


REPÜLŐCIRKUSZ

REPÜLŐCIRKUSZ

2019. április 20-tól szeptember 8-ig
Nyáron szárnyra kel a Fővárosi Nagycirkusz a világhírű Kristóf Krisztián rendezésében!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 8. vasárnap, 15:00

A nemzetközileg elismert, többszörös fesztiválgyőztes, Hortobágyi Károly-díjas és Guinness-rekorder magyar artistaművész, a „Dumbó” című mozifilm által inspirált rendezése lesz látható idén nyáron a Fővárosi Nagycirkusz porondján: a „Repülőcirkusz”.

A 2019. április 20-án bemutatásra kerülő előadásban világszerte ismert és elismert nemzetközi artistaművészek lenyűgöző produkciói kápráztatják majd el a közönséget. Közülük többen is feltűnnek a 2019. március 28-tól a mozikban látható „Dumbó” című Disney-klasszikusban. A hollywoodi sztárokat felvonultató, Tim Burton által rendezett és újraálmodott élőszereplős filmben Kristóf Krisztián szerepet kapott, valamint ő koreografálta és rendezte a cirkuszi jeleneteket.

Kristóf Krisztián szavait idézve:

„A cirkusz időtlen idők óta a káprázat, a csoda és a megvalósult fantázia egyvelegét jelenti a gyermekek számára.
A felnőttek szívében többnyire egy régi emlék a felhőtlen nevetésről, melyet tavasszal újra átélhetnek a „Repülőcirkusz” előadása közben. Hiszem, hogy művészetünk képes hatni a felnőttek gyermeki énjére és vissza tudja repíteni őket pár órára a gondtalan gyermekkor legszebb városligeti emlékeihez. A felhőtlen nevetés csodákra képes!”

Ajánlatunk


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

zenés átirat két részben

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel