Program


Richie & The Mops

Richie & The Mops

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 5. péntek, 19:30

Borbély Richárdot a Madách Színház nézői jól ismerhetik, főként A nyomorultak, vagy sokkal korábban a Jézus Krisztus Szupersztár című előadásokból, legújabb főszerepe pedig a Rocksuli című musicalben Dewey Finn lesz.
A 2014-es X-Factorban szólóénekesként láthatták, de két éve már új rockbandájával is rendszeresen találkozhat a közönség. Elkészült első lemezük is, és több klubkoncert után a Madách Színház nézőit is várja Richie and the Mops.

Borbély Richárd – gitár, ének
Csóti Márton - gitár
Naszvagyi Tamás – basszusgitár, vokál
Hegyessy Csaba - dob

Vendégek:
Tóth Andi
Szkiton Production
Tha Shudras (Trap Kapitány)

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

Ajánló


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Komikussá vált történet egy tanárról, Nyúl Béláról, akit meghurcolnak, feláldoznak a politika oltárán egy Hannibálról szóló, látszólag jelentéktelen tanulmány miatt,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel