Program


Ringató zeneóvoda – Grande

Ringató zeneóvoda – Grande

A Ringató zeneóvoda Grande elnevezésű, az 5-6 éves nagycsoportos óvodásoknak szóló foglalkozásain a csoportos zenei gyakorlatok mellett az egyéni szereplések is előtérbe kerülnek. A képességfejlesztés alapja a mondóka és az énekes játék, ám a résztvevők egyre több komponált gyermekdallal ismerkednek meg.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 15. szerda, 17:15

A Ringatón felcseperedett, immár óvodás korú gyermekeket, valamint szüleiket korcsoportonkénti zeneóvodai foglalkozásokon várja szerda délutánonként dr. Gállné Gróh Ilona Pro Familiis- és Forrai Katalin-díjas zenepedagógus, e művészeti módszer megalkotója.

A Ringató zeneóvoda Grande elnevezésű, az 5-6 éves nagycsoportos óvodásoknak szóló foglalkozásain a csoportos zenei gyakorlatok mellett az egyéni szereplések is előtérbe kerülnek. A képességfejlesztés alapja a mondóka és az énekes játék, ám a résztvevők egyre több komponált gyermekdallal ismerkednek meg. A gyermekek megtanulják, hogy helyes tempóban, helyes hangmagasságban, tisztán és bátran énekeljenek, és hogy a bonyolultabb körjátékokat is szép tartással, esztétikus mozgással kísérjék. A foglalkozások elősegítik a zenei tagozatos általános iskolai tanulmányokat, illetve a későbbi hangszertanulást, emellett a zenei képességfejlesztés a gyermekek mentális és szociális készségeinek fejlődésére is pozitív hatással van. A félórás programok célja dalos játékok, magyar népdalok, mondókák és más népek dalainak megismertetése, a gyerekek zenei érdeklődésének felkeltése, zenei ízlésének és esztétikai fogékonyságának formálása: a zenei hallás, az éneklési készség, a ritmusérzék, a zenei formaérzék és kreativitás fejlesztése, valamint a zenehallgatásra való szoktatás.

A foglalkozások hétről hétre egymásra épülnek, ezért rendszeres részvétel javasolt a megadott korosztályi besorolás alapján.

Korosztály: 5-6 év

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Ajánló


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel