Program


Ringató zeneóvoda – Mezzo

Ringató zeneóvoda – Mezzo

A Ringató zeneóvoda foglalkozásai közül a Mezzo elnevezésű a 4-5 éves, középső csoportos óvodásoknak szól.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. június 10. szerda, 16:00

A Ringatón felcseperedett, immár óvodás korú gyermekeket, valamint szüleiket korcsoportonkénti zeneóvodai foglalkozásokon várja szerda délutánonként dr. Gállné Gróh Ilona Pro Familiis- és Forrai Katalin-díjas zenepedagógus, e művészeti módszer megalkotója.

A Ringató zeneóvoda foglalkozásai közül a Mezzo elnevezésű a 4-5 éves, középső csoportos óvodásoknak szól. A szülők már nem vesznek részt a foglalkozásokon, a program a gyerekek aktív, önálló részvételére épül. Játékeszközök, bábok és ritmushangszerek (dob, triangulum, ritmusbotok, csörgők) segítik őket, ezenkívül fontos szerep jut a néphagyományból merített körjátékoknak, mondókáknak és kiolvasóknak, miközben az éneklés, a játék és az élő zene hallgatása is központi szerepet játszik. A félórás programok célja dalos játékok, magyar népdalok, mondókák és más népek dalainak megismertetése, a gyerekek zenei érdeklődésének felkeltése, zenei ízlésének és esztétikai fogékonyságának formálása: a zenei hallás, az éneklési készség, a ritmusérzék, a zenei formaérzék és kreativitás fejlesztése, valamint a zenehallgatásra való szoktatás.

A foglalkozások hétről hétre egymásra épülnek, ezért rendszeres részvétel javasolt a megadott korosztályi besorolás alapján.

Korosztály: 4-5 év

Ajánlatunk


zenés játék két részben

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel