Program


RIPOFF RASKOLNIKOV BAND

RIPOFF RASKOLNIKOV BAND

A tiszteletbeli magyarrá lett osztrák dalszerző, Ripoff Raskolnikov generációk számára meghatározó előadó, zenei guru. Közvetett és közvetlen hatása a Quimbytől Ferenczi Györgyön át Frenkig számos hazai előadónál felfedezhető, de több számát a brit Ian Siegal is feldolgozta.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 5. csütörtök, 21:00

Az est középpontjában az a speciális közép-kelet-európai melankolikus rock and roll áll majd, amely miatt a Raskolnikov által megénekelt világ nagyon kedves lehet a szívünknek, és amely paradox módon olyan amerikai ikonok muzsikájában is felfedezhető, mint Tom Waits vagy Bob Dylan.

„Mindig szövegcentrikus számokat írtam, bár a dalok többsége úgy születik, hogy a szobámban elkezdem pengetni a gitáromat, majd kitalálok egy akkordmenetet. Amikor pedig már úgy érzem, hogy működik a zene, írok hozzá szöveget. Szerintem a szó és a hang közötti közjáték a legfontosabb, ez az a zenei világ, amely engem igazán érdekel. Ha például meghallgatod Joni Mitchell Shadows and Light című albumát, ott is azt tapasztalod, hogy nagyon erős szövegekre kiváló zenészek improvizálnak. Számomra akkor érdekes a dolog, ha a szöveg és a zene egyensúlyban van” - mondja Ripoff.

RR: ének, gitár
Nagy Szabolcs: zongora
Varga Laca: basszus
Gyenge Lajos: dob

 

--

A helyszínen kizárólag készpénzes fizetési lehetőség érhető el. Bankkártyás fizetéssel kizárólag online tud jegyet vásárolni rendezvényeinkre.

A megvásárolt jegy a rendezvényre történő belépésre jogosítja fel annak felmutatóját. Ülőhelyek csak korlátozott számban érhetők el, helyfoglalás érkezési sorrendben.

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Ajánló


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel