Program


Rippel Ferenc - Cél a 100 év

Rippel Ferenc - Cél a 100 év

A Cél a 100 Év program segítségével több vitalitást teremthetünk a testükben, fokozatosan visszatér az ideális testi állapot: rugalmas bőr, kiváló emésztés, ideális testsúly, lapos has, jókedv, azaz helyreáll a test dinamikus egyensúlyi állapota.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 3. kedd, 18:00

Cél a 100 év! Avagy hogyan kontrolláljuk az energiáinkat a hosszú és boldog élet irányába!

"A test optimális működése esetén az ember fizikai állapota kiváló kell, hogy legyen. A kor előre haladtával a szervezet ugyan öregszik, ugyanakkor nem szükségszerű, hogy ez túlsúllyal, stresszel, fáradékonysággal, panaszokkal, gyors romlással járjon. Nagyon könnyen tudunk a lefelé ívelő pályán változtatni. A Cél a 100 Év program segítségével több vitalitást teremthetünk a testükben, fokozatosan visszatér az ideális testi állapot: rugalmas bőr, kiváló emésztés, ideális testsúly, lapos has, jókedv, azaz helyreáll a test dinamikus egyensúlyi állapota. Az egészséges mitokondriumok működése és az ATP szintézis megértése a kulcs a hosszú és boldog élet irányába."

A március 3-án, 18 órakor kezdődő előadáson Rippel Ferenc többek között arról mesél majd, hogyan tudjuk ezt elérni. 

Ajánlatunk


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Ajánló


A székely kapu az ősi erő, a hit, a remény, az Istenhez való tartozás jelképe, kommunikációs csatorna ég és föld…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel