Program


Rippel Ferenc - Cél a 100 év

Rippel Ferenc - Cél a 100 év

A Cél a 100 Év program segítségével több vitalitást teremthetünk a testükben, fokozatosan visszatér az ideális testi állapot: rugalmas bőr, kiváló emésztés, ideális testsúly, lapos has, jókedv, azaz helyreáll a test dinamikus egyensúlyi állapota.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 3. kedd, 18:00

Cél a 100 év! Avagy hogyan kontrolláljuk az energiáinkat a hosszú és boldog élet irányába!

"A test optimális működése esetén az ember fizikai állapota kiváló kell, hogy legyen. A kor előre haladtával a szervezet ugyan öregszik, ugyanakkor nem szükségszerű, hogy ez túlsúllyal, stresszel, fáradékonysággal, panaszokkal, gyors romlással járjon. Nagyon könnyen tudunk a lefelé ívelő pályán változtatni. A Cél a 100 Év program segítségével több vitalitást teremthetünk a testükben, fokozatosan visszatér az ideális testi állapot: rugalmas bőr, kiváló emésztés, ideális testsúly, lapos has, jókedv, azaz helyreáll a test dinamikus egyensúlyi állapota. Az egészséges mitokondriumok működése és az ATP szintézis megértése a kulcs a hosszú és boldog élet irányába."

A március 3-án, 18 órakor kezdődő előadáson Rippel Ferenc többek között arról mesél majd, hogyan tudjuk ezt elérni. 

Ajánlatunk


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel