Program


Robotálmok (Mon ami robot)

Robotálmok (Mon ami robot)

DOG borzasztó magányosan él Manhattanben. És mivel ez így nem mehet tovább, épít magának egy robotot. Ám kalandos barátságuknak egy nyári estén szomorú véget vet… a rozsda. Talán csak nem örökre?

Tisztelt vásárló! Tájékoztatjuk, hogy a Magyarországi Francia Intézet - mint a Francia Köztársaság Budapesti Nagykövetségének keretén belül működő intézmény - tevékenysége nem tartozik a belföldi adórendszer hatálya alá, ezért a megvásárolt jegyeikről nem készül számviteli bizonylat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 9. szombat, 14:30

Francia animációs vígjáték, 2023, 102’ | R.: Pablo Berger | Némafilm magyar felirattal
#vicces #család

DOG borzasztó magányosan él Manhattanben. És mivel ez így nem mehet tovább, épít magának egy robotot. Ám kalandos barátságuknak egy nyári estén szomorú véget vet… a rozsda. Talán csak nem örökre?

Annecyi Nemzetközi Animációs Filmfesztivál 2023 – a Contrechamps szekció nagydíja

Miért ajánljuk? Vicces, ugyanakkor szívhez szóló családi film egy kutya és egy robot különös barátságáról.

Animation, comédie, famille, 2023, France, 102’ | R : Pablo Berger | Film d’animation muet#pour rire #en famille

DOG, vit à Manhattan et la solitude lui pèse. Un jour, il décide de construire un robot et ils deviennent alors les meilleurs amis du monde ! Par une nuit d’été, DOG avec grande tristesse, est obligé d’abandonner ROBOT sur la plage. Se reverront-ils un jour ?

Prix Contrechamps au Festival d’Annecy 2023

Notre avis : Un film drôle et touchant pour toute la famille sur l’amitié improbable entre un robot et un chien.

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Ajánló


Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel