Program


Sárkánytojás

Sárkánytojás

Regős János újabb kalandját izgulhatják és játszhatják végig az óvodás, kisiskolás gyerekek.
Sok énekléssel, bolondozással és főleg interakcióval térnek vissza a már jól ismert figurák: a Király, a Királylány, a Banya, a Sárkány és persze János és a Mesemanók.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 1. péntek, 15:00

Janik László: Sárkánytojás
interaktív bábos mese egy részben

Kicsi láda nagy a füle
Mi van benne? Kiderül-e?

Regős János újabb kalandját izgulhatják és játszhatják végig az óvodás, kisiskolás gyerekek.

Sárkányölő Krisztián története után ismét sárkányos mederben folyik a játék. XIII., azaz Zokogó Zsigmond ezúttal egy ládikát kap ajándékba, amit sajnos nem tud kinyitni. Ismét Regős János segítségét kéri, ám a ravasz mesemondó a gyerekekre hagyja a munka nehezét.

Sok énekléssel, bolondozással és főleg interakcióval térnek vissza a már jól ismert figurák: a Király, a Királylány, a Banya, a Sárkány és persze János és a Mesemanók. A vidám, zenés - bábos játék egy órában nyújt felejthetetlen szórakozást a kicsiknek, mely során megtanulhatják, hogyan nyílik ki a zeneláda, mitől kel ki egy sárkánytojás, és hogyan lehet elaltatni egy rakoncátlan sárkányfiókát?!

Szereplők:
Haik Viktória
Széll Attila
Janik László

Ajánlatunk


Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel