Program


SECOND LIFE, AVAGY KÉTÉLETEM - az Orlai Produkciós Iroda előadása

SECOND LIFE, AVAGY KÉTÉLETEM - az Orlai Produkciós Iroda előadása

Váltsa meg belépőjegyét kényelmesen otthonról, online, kezelési költség nélkül a fonixinfo.jegy.hu oldalon keresztül!  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 11. kedd, 19:00

A whiskey gyáros Mészáros Máté megismerkedik Ötvös Andrással, aki mentős lett, és elbeszélgetnek arról, mi lett volna, ha színészek lennének. Ismernék-e Kovács Patríciát? De lehet, hogy ő is egy másik életet él, mint a mostani, éppen úgy, mint Járó Zsuzsa. Schruff Milánt ebben az elképzelt életben minden más jobban foglalkoztatja, mint a színház.

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

Az öt színészben nem csupán a hivatásuk közös, ugyanis a Színház- és Filmművészeti Egyetemen mindannyian Máté Gábor osztályába jártak: az első évfolyamba járt Járó Zsuzsa, Kovács Patrícia és Mészáros Máté, illetve a színdarabot rendező Dömötör András, a következőbe Schruff Milán és Ötvös András. A 2003-ban végzett első, legendás Máté-osztály 2007 óta minden nyáron összejön egy két hétig tartó műhelymunkára, és az Alkal/Máté Színésztrupp keretében egyikük életéből produkciót készítenek. A sorozat producere Orlai Tibor, ahogy a Second Life, avagy Kétéletem című színdarabnak is.

Kérjük Önöket, hogy a megvásárolt belépőjegyeket az előadás végéig minden esetben szíveskedjenek megőrizni!

A jegyek a 13. sortól lelátóra szólnak.

Ajánlatunk


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel