Program


Sherlock Holmes-A sátán kutyája

Sherlock Holmes-A sátán kutyája

Ken Ludwig: SHERLOCK HOLMES - A SÁTÁN KUTYÁJA
Rendező: SZENTE VAJK

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 8. szombat, 19:00

Minden idők leghíresebb detektívje vitán felül Sherlock Holmes, aki mellől nem hiányozhat állandó segítőtársa, Dr. Watson. Az 1800-as évek végén bukkant fel Sir Arthur Conan Doyle történeteiben, és népszerűsége azóta is töretlen. A technikai fejlődéstől lenyűgözött emberek nehezen tájékozódnak a felgyorsult világban, hajlamosak mindent, ami a rögtön érthetőnél egy kicsivel bonyolultabb, azonnal rejtélyesnek, megoldhatatlannak és titokzatosnak látni és sosem létezett összeesküvéseket sejteni mindenhol. Sherlock Holmes minden kort és korosztályt lenyűgöző módszere azonban az: mindenre van magyarázat. Aprólékos megfigyelésekből levont tévedhetetlen következtetésekkel nincs az a rejtély vagy emberi mozgatórugó, amit ne lehetne átlátni. Holmes magabiztos és fölényes, Watson bizonytalan és szolgálatkész – a sikerhez pedig mindketten kellenek.

Különösen akkor, amikor egy valóban természetfelettinek tűnő üggyel keresik meg őket, amelyre úgy tűnik, nincs racionális magyarázat…

Az egyik legismertebb Sherlock-regény, A sátán kutyája most a kétszeres Olivier- és háromszoros Tony-díjas Ken Ludwig adaptációjában kerül színre Nyíregyházán, magyarországi ősbemutatóként. A bravúros nyomozás történetének színrevitele is bravúrosnak ígérkezik: a darabban található negyven szerepet mindössze öt színész játssza el, átöltözések és karakterváltások fergeteges sorozatán át – Szente Vajk rendezésében.

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

Ajánló


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel