Program


Simon Márton – Boros Levente: Polaroidok, az elejétől a végéig

Simon Márton – Boros Levente: Polaroidok, az elejétől a végéig

Kilenc éve, 2013-ban jelent meg a Polaroidok – ebből az alkalomból tartunk egy különleges eseményt, ahol Simon Márton egyben felolvassa az egész kötetet, zenei kísérettel, az elejétől a végéig.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 19. csütörtök, 19:00

Kilenc éve, 2013-ban jelent meg a Polaroidok – ebből az alkalomból tartunk egy különleges eseményt, ahol Simon Márton egyben felolvassa az egész kötetet, zenei kísérettel, az elejétől a végéig. Akik ismerik a Polaroidokat, tudhatják, ez nem egy szokásos verses estnek ígérkezik, Boros Levente zenei aláfestése is mindig más, mindig új. Így lesz ez az egyszeri alkalom tartalmában is megismételhetetlen, annak ellenére, hogy korábbi verzióiban harmincnál több „Az elejétől a végéig” estet láthatott a közönség, legutóbb a Hadik kávéházban, négy éve. Erre a különleges eseményre várunk mindenkit szeretettel. Simon Márton költő, műfordító, slammer, négy verseskötete jelent meg (Dalok a magasföldszintről, Polaroidok, Rókák esküvője, Éjszaka a konyhában veled akartam beszélgetni). Boros Levente dobol a The Qualitonsban, az Amoeba-ban, a Speiz Boizban. Öt éve járnak ketten fellépni, a „Polaroidok, az elejétől a végéig” a legritkábban látható közös munkájuk.

A műsor ideje 2x40 perc

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Ajánló


Akár egy Agatha Christie krimi a Szex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új…

Cseh Tamás arról énekelt valaha, hogy azt hittük, a dalokban angolul kimondják azt, amit magyarul nem tudunk, de nem így…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel