Program


Sisi titkai
3

Sisi titkai

ESŐNAP:
2023.08.25. 20:30

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 24. szombat, 20:30

Janza Kata, Szabó P. Szilveszter és Mészáros Árpád Zsolt, a musical irodalom nagyjai egy nagyszabású szabadtéri koncerttel emlékeznek meg Elisabeth császárné életéről. A koncerten átélhetjük a Habsburg-ház korhű hangulatát és meghallgathatjuk a témához kapcsolódó musical dalokat. Ha egy exkluzív és előkelő kikapcsolódásra vágyik, ne hagyja ki ezt a színvonalas produkciót. Az arisztokrata hangulatú koncerten, a témához kapcsolódó eredeti örökségeinket, a Sisi verseket szavalja Pintér Janka. A koncert páratlan hangzásvilágban szólal meg, a Sturcz Szmollbend közreműködésével.

Alkotók:
Janza Kata
Szabó P. Szilveszter
Mészáros Árpád Zsolt
Pintér Janka
Sturcz Szmollbend

Ajánlatunk


„mindig rohantam az uccán, nyitott szemmel a fényben és zajban” / Irodalmi séta Radnóti Miklós Budapestjén Juhász Annával

A Baross Imre Artista- és Előadó-művészeti Akadémia Évadnyitó előadása

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


Gioachino Rossini A SEVILLAI BORBÉLY Opera két felvonásban, olasz nyelven, magyar és angol felirattal

Jótékonysági gálaestünk Tóth Nikolett balettművész támogatására valósul meg, akinek élete két évvel ezelőtt teljesen megváltozott egy váratlan baleset következtében.

A zölden tündöklő Smaragdvárosban él és uralkodik Óz, a nagy varázsló. Fényes palotájában kincsek garmadáját gyűjtötte bátorságból, észből és emberi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel