Program


SÜSÜ, A SÁRKÁNY KALANDJAI - Roxínház
5

SÜSÜ, A SÁRKÁNY KALANDJAI - Roxínház

2017. október 18-án mutatta be a Roxínház Csukás István – Bergendy István: Süsü, a sárkány kalandjai című zenés mesejátékát, melyet azóta is hatalmas sikerrel játszanak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 31. vasárnap, 10:30

Pár évvel ezelőtt varázsolta el a nézőket Süsü, a sárkány a kaposvári Roxínházban.

Most a balatonszárszói Csukás Színház színpadára lép a híres egyfejű, aki nem találja a helyét a sárkányok között. Apja kitagadja, mert a többi sárkánnyal ellentétben csak egy feje van, az emberek pedig félnek tőle, hiszen mégiscsak sárkány. Találkozik egy királyfival, aki elfogadja és így is szereti. Hogyne szeretné, hiszen sárkány létére jószívű, és egy lepkének se tudna ártani; szelídségével belopja magát az emberek szívébe. A bájos meséből a gyerekek megtanulhatják, hogy aki más, mint mi, az nem biztos, hogy ellenség, sőt, ha jobban megismerjük, lehet, hogy nem is annyira más, mint mi. A színpadi változatban a Magyar Televízió bábfilmsorozatának slágerei kapnak helyet.

Az előadást 5 éves kortól ajánljuk, hossza 80 perc szünet nélkül.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel