Program


Sybill

Sybill

Az ismert nagy slágerek: Kis Petrovom, Illúzió a szerelem, az Élni jó mind csupa fülbemászó dallam, melyek a történetet magasba emelik, és a klasszikus, látványos operett előadást felejthetetlenné teszik.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. július 17. péntek, 21:00

SYBILL – operett
NÍVÓT produkció

2020. Július 17. péntek 21 óra
Esőnap: júl. 19.

Történetünk a cári Oroszországban kezdődik.
Egymás után érkeznek a szállodai vendégek, többek között Sybill, párizsi énekesnő, a Nagyherceg, a Kormányzó, Petrov, a moszkvai testőrtiszt és még sokan mások.
Ebben a gyönyörű, orosz téli hangulatban, ahol zümmög a szamovár, odakint hull a hó, a Kormányzó úr tiszteletére tartott estélyén minden adott ahhoz, hogy Sybill és Petrov szerelme kibontakozzon. Azonban ahhoz, hogy a szerelmesek egymásra találhassanak, sok félreértésen, szerepcserén, nevetést és könnyeket fakasztó jeleneteken keresztül vezet az út.

Az ismert nagy slágerek: Kis Petrovom, Illúzió a szerelem, az Élni jó mind csupa fülbemászó dallam, melyek a történetet magasba emelik, és a klasszikus, látványos operett előadást felejthetetlenné teszik.

Szereposztás:
Sybill: Vörös Edit
Petrov: Borbély Richard
Nagyhercegnő: Sáfár Mónika – Jászai díjas
Nagyherceg: Vadász Zsolt / Egyházi Géza
Kormányzó: Szirtes Gábor – Jászai díjas
Charlotte: Teremi Trixi – Bársony Rózsi díjas
Poire: Kiss Zoltán /  Kovács Szilárd
Borcsakov: Molnár Erik
Szobalány: Halász Aranka
Szárnysegéd: Illés Dániel
Kocsis, Lakáj: Hábel Ferenc

Kálmán Szinfonietta Zenekar/ Monarchia Zenekar
Zenei vezető: Félix Györgyi / Kéménczy Antal

Rendező: Teremi Trixi / Sáfár Mónika
Koreográfus: Hábel Ferenc

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel