Program


Szabó Benedek és a Galaxisok, vendég: Mayberian Sanskülotts

Szabó Benedek és a Galaxisok, vendég: Mayberian Sanskülotts

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 29. szombat, 20:00

Az idén ötéves Galaxisok eddig kétévente jelentkezett új lemezekkel, most viszont megszakad a sorminta, mert a tavaly februári Focipályákon sétálsz át éjszaka után már idén októberben megjelent a Lehet, hogy rólad álmodtam című negyedik album, ami tovább folytatja a közérzeti-generációs-tábortüzes hangulattól való elkanyarodást, sőt, talán végleg el is szakad tőle. Szabó Benedek letette a gitárt, a lemez összes számát zongorán írta és játszotta fel, a zenekar tagjai pedig minden eddiginél szebb és törékenyebb kíséretet építettek az álmok, a háború és a szerelem lehetőségeit vizsgáló, félálomban hallott szavakból, regényalakokból és szürrealista szabad asszociációkból összeálló számok köré.

Ajánlatunk


Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe…

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel