Program


Szekeres Adrien: Pop-up

Szekeres Adrien: Pop-up

Meglepetésekkel és érzelemmel teli esttel tér vissza a Müpa pódiumára Szekeres Adrien. Felejthetetlen élményre számíthatnak azok, akik részt vesznek a Pop-up nevet kapott koncerten.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 24. csütörtök, 20:00


Szekeres Adrien hazánk legnagyobb koncerthelyszíneit is meghódította már, de dalaival bensőséges hangulatú templomi hangversenyeken is nyújtott maradandó élményt a közönségnek. A Müpába immár harmadszor tér vissza, és ismét különleges zenei kalandra hívja az érdeklődőket. „A helyszínhez illő módon ezen az estén a dalok akusztikus előadása kerül majd előtérbe” - árulta el. Popzenekara kíséretében az énekesnő nagyon gazdag repertoárral lép fel, vendégnek pedig a hazai popzenei élet egyik népszerű előadóját hívta meg. Hogy ki lesz az, egyelőre maradjon titok!

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel