Program


Szelfimúzeum belépő 1 fő
6

Szelfimúzeum belépő 1 fő

Légy részese az csodának! A 2 szinten elterülő, 400 négyzetméteres létesítményünkben olyan díszletek és installációk között készíthettek egyedi fényképeket magatokról és egymásról, melyeknek csak képzeletetek szabhat határt!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 19:01

Légy részese az csodának! A 2 szinten elterülő, 400 négyzetméteres létesítményünkben olyan díszletek és installációk között készíthettek egyedi fényképeket magatokról és egymásról, melyeknek csak képzeletetek szabhat határt! Garantáljuk, hogy látogatásotok után nem fogjátok tudni eldönteni, melyik legyen legújabb profilképetek! A flamingós? Az unikornisos? Esetleg az, amelyik az 5 köbméteres cukorgyöngy-medencénkben készült? 11 különböző teremmel és még ennél is több installációval várunk múzeumunkban! Gyere, és éld át életed legédesebb élményét!

Fontos információk
Nyitvatartási időben előzetes bejelentkezés nélkül tapasztalhatod meg életed legédesebb élményét! 12. életévét be nem töltött személy kizárólag nagykorú kísérővel tehet látogatást a Múzeumban.

Az Élmény időtartama
A voucher 90 perces benntartózkodásra jogosít fel.

Létszám
A voucher 1 fő élményét biztosítja.

Nyitvatartás
Hétfőtől vasárnapig, azaz a hét minden napján 10:00-től 19:00 között.

Ajánlatunk


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel