Program


Személyre szabott családi városjárás azoknak, akik valami egyedit keresnek

Személyre szabott családi városjárás azoknak, akik valami egyedit keresnek

Ha eleged van a sablonos karácsonyi ajándékokból és valami egyedit keresel, akkor a TRY: Budapest családi városjárása pont Neked való!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Személyre szabott családi városjárás azoknak, akik valami egyedit keresnek.

Ha eleged van a sablonos karácsonyi ajándékokból és valami egyedit keresel, akkor a TRY: Budapest családi városjárása pont Neked való!

Gyere el családoddal egy City Host vezette városjárásra és engedd, hogy megmutassuk Budapestből azt, amit mindig is látni akartatok, csak nem leltétek! A városjárás általad tervezett időpontja előtt vedd fel velünk a kapcsolatot a yourcityhost@try-budapest.com-on, hogy úgy szabjuk személyre ezt az alkalmat, hogy Budapest csak Rólatok szóljon!

Ajánlatunk


Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet alakító Molière a színpadon rosszul lesz, és még aznap meghal.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel