Program


Szenior örömtánc

Szenior örömtánc

Szenior örömtánc
október 3. 17:00
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 3. szerda, 17:00

A szenior örömtánc egy forradalmian új, közösségi mozgásforma a szenior korosztályra specializálva. Novák Mária (geronto-andragógus, szeniortánc-oktató, sportedző) előadásából megtudhatjuk, hogyan valósul meg a testi, szellemi–lelki és szociális teljesség a szenior örömtáncban.
Az előadás után Szegedi Judit szeniortánc-oktatóval közös táncolásra invitáljuk a résztvevőket.

Jegyár: 500 Ft.

Ajánlatunk


Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

elkafkásodás két részben

Ajánló


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Az előadásban megidézett kor egybeesik A hattyúk tava ősbemutatójának idejével (1877). Ugyanakkor a XIX. század második fele az elburjánzó elmegyógyintézetek,…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel