Program


Szépek és átkozottak

Szépek és átkozottak

Van a felnőtté válás során egy időszak, amikor már nem, és még nem köt minket semmi. Amikor még bármit lehet. Most kéne nagy lendülettel beleszaladni, felforgatni mindent, hallatni a hangunkat, változtatni, megragadni minden lehetőséget.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 30. csütörtök, 19:00

Szépek és átkozottak
Scott Fitzgerald azonos című regénye alapján írta: Bódi Zsófia

Van a felnőtté válás során egy időszak, amikor már nem, és még nem köt minket semmi. Amikor még bármit lehet. Most kéne nagy lendülettel beleszaladni, felforgatni mindent, hallatni a hangunkat, változtatni, megragadni minden lehetőséget. Most kéne eldönteni, hogy mivel akarjuk tölteni a jövőben a napjainkat. Egy irodában, kötött munkaidőben? Művészettel, szabadon? Valakivel, akárkivel, vagy egyedül? Még bárki lehet belőlünk, és ez a szabadság elviselhetetlen. Csodálatos. Pusztító. Nélkülözhetetlen. Miénk a világ. De mit kezdjünk vele?

Szereplők:
Rohonyi Barnabás, Hermányi Mariann, Lengyel Benjámin, Kövesi Zsombor, Gombó Viola Lotti,
Kenéz Ágoston, Kádas József, Ténai Petra, Vajdai Vilmos, Gyulai-Zékány István, Hojsza Henrietta

Dramaturg: Bódi Zsófia
Díszlettervező: Bognár Eszter
Jelmeztervező: Pajor Patrícia, Herman Anett
Zeneszerző: Bánki Mihály
Koreográfus: Hojsza Henrietta
Rendezőasszisztens: Korsós Noémi
Rendező: Vadász Krisztina

Ajánlatunk


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Akár egy Agatha Christie krimi a Szex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

A vadászat című, mára már ikonikus album 1984-ben jelent meg, idén ünnepli 40. évfordulóját. Hobo és nagyszerű zenekara a rangos jubileumhoz méltó koncerttel most a Győri Nemzeti Színházban is fellép. Minden idők egyik legikonikusabb hazai rockalbuma hirtelen felindulásból született, mégis a műfaj meghatározó klasszikusává vált. „A Budapest-Miskolc vonaton 40 szövegötletet jegyeztem le, majd az egészet egy taxiban felejtettem. Végül 26-ot sikerült felidéznem, és Pókáék konyhájában nekiálltunk a munkának. A felvételek kezdete előtt „csak” a szövegeket kellett bemutatnom a cenzúrának - tudják, egy A-moll vagy G-dúr nem lehet rendszerellenes... Nagy tisztesség, hogy az emberek érdeklődése fennmaradt és a dalok ma is élnek, de szomorú tény, hogy a mű aktualitását mindmáig nem vesztette el. Sőt, anélkül, hogy próféciákat mondanék, amíg ember lesz a Földön, az is marad” – emlékszik vissza Hobo. Megjelenésekor a lemez a ritka koncertalbumok egyike volt, amely zeneileg és szövegileg gondosan megtervezett életképekben jelenítette meg a történelem és a társadalom keresztmetszetét. A bomba sikerű Budapest Sportcsarnok-beli telt házas lemezbemutató óta négy évtized telt el, de a Vadászat hatása, öröksége generációkon átívelő.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel