Program


Szerencsés János - A Grimm testvérek meséje alapján / MINIMATINÉ

Szerencsés János - A Grimm testvérek meséje alapján / MINIMATINÉ

A szórakoztató előadás a kedves mese mellett a blues műfaj stílusjegyeit és hangszereit, valamint az improvizációt és az emberi butaságot is bemutatja.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 5. szombat, 11:00

Hogy létezett-e ez idáig a blues-zenejáték műfaja, abban magunk is bizonytalanok vagyunk. Abban azonban egészen biztosak, hogy mostantól egyre népszerűbb lesz, ugyanis Szerda Árpád olyan muzsikát szerzett, amely egészen bizonyosan sokakat megnyer ennek a már-már klasszikus műfajnak. A Grimm testvérek által lejegyzett Szerencsés János kevéssé ismert mese, noha humora és bölcsessége okán a legnagyobbak között lenne a helye. A belőle született darab igazi kuriózum, talán valami egészen újnak a hírnöke. A szórakoztató előadás a kedves mese mellett a blues műfaj stílusjegyeit és hangszereit, valamint az improvizációt és az emberi butaságot is bemutatja.

Korosztály: 3-8 év

Közreműködők:
szájharmonika, gitár, billentyűk    Szerda Árpád
billentyűk    Dobozy Ágoston
műsorvezető, tuba    Lukácsházi Győző

Alkotók:
zeneszerző    Szerda Árpád
illusztráció    Szalay György

Ajánlatunk


Egy francia kisvárostól pár kilométerre, egy magányosan álló hegyvidéki házban játszódik a történet. A család a külföldön tanuló Susanne, a legidősebb lány hazatérését várja. A békés idillt hatalmas sikoly töri meg. Marcelt, a ház urát holtan találják szobájában, késsel a hátában...

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel