Program


Szilveszteri Operettvarázslat

Szilveszteri Operettvarázslat

Szeretettel várjuk Önöket a Szegedi Nemzeti Színházban szilveszter napján, 16 órától és 20 órától a szegedi Szilveszteri Operettvarázslat című gálakoncertünkön!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 31. vasárnap, 20:00

TOBE ART PRODUCTIONS
SZILVESZTERI OPERETTVARÁZSLAT
operettgála 2 részben

Olyan csodálatos primadonnákkal és kiváló bonvivánokkal találkozhatnak, mint Frankó Tünde, Simon Boglárka, Egyházi Géza és Jenei Gábor. A derűt, vidámságot és a „cintányéros cudar világot” Kardffy Aisha és Kerényi Miklós Máté, valamint Pacskó Dorka és Balázs Dávid varázsolják a színpadra. A gálaest fényét emeli az élő zenekari kíséret a Sturcz Szmollbend közreműködésével és a tánckar, mely a már Önök által is jól ismert fantasztikus Szegedi Nemzeti Színház tánckarának tagjaiból áll össze.

Jöjjenek, utazzanak velünk az új évbe varázslatos operett dallamok hullámain a szőke Tisza partján!

Fellépők:
Frankó Tünde
Egyházi Géza
Simon Boglárka
Jenei Gábor
Kardffy Aisha
Kerényi Miklós Máté
Pacskó Dorka
Balázs Dávid

Zenekar: Sturcz Szmollbend
Közreműködik a Szegedi Nemzeti Színház Tánckara
Produkciós vezető: Bóna Gábor – TOBE ART Productions Kft.

Ajánlatunk


Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a darabot, amely kísérlet a színház hatalmának demonstrálására, közös játék az író, a színész és a közönség részvételével, vagyis minden egyes este megismételhetetlen alkalom.

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

Mondd meg, hogy imádom a pesti nőket - Gyönyörű ének, csodálatos dallamok, látványos táncjelenetek egy eredeti magyar operett-mulatságban. Bemutató: 2020. október 23.

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!Készítette: NeoSoft
Fel