Program


Szimfonikus Karácsony Soltész Rezső és a Szegedi Szimfonikusok
5

Szimfonikus Karácsony Soltész Rezső és a Szegedi Szimfonikusok

Soltész Rezső, az idén teljessé vált karácsonyi trilógia legszebb dalaiból válogatva, szimfonikus zenekari koncertbemutatóval lepi meg a közönséget, ahol a világ legszebb ünnepi dalai csendülnek fel az énekes előadásában magyarul.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 18. vasárnap, 19:00

A kedves nézők egy nagyszabású, ünnepváró koncertsorozat bemutató előadásának lehetnek tanúi Aranyvasárnapon, amit az előadók a szimfonikus zenekari hangzás és a könnyűzene kedvelőinek szánnak. 

Soltész Rezső és a Szegedi Szimfonikusok ez év karácsonyára egyedülálló, különleges programmal készültek. A közismert előadó eddig megjelent három ünnepi albumán a világ 39 legszebb karácsonyi dalát énekelte, melyek közül a számára legkedvesebbek ezen a karácsonyi koncerten először kerülnek bemutatásra. 

A közel két órás koncerten elhangzanak többek között John Lennon, Irving Berlin, Franz Schubert és mások örökzöld szerzeményei: Hát boldog karácsonyt ( Marry Xmas The War is Over), Legyen szép és boldog a karácsony (Have Yoursef a Merry Little Christmas), Csendes éj (Silent Night), Ave Maria, Ó, szép fenyő (O Tannenbaum), Csengő szól (Jingle Bells), Szép ünnep (White Christmas), a Happy New Year (Abba) című dalok és még számos népszerű karácsonyi zenemű, melyek egy rangos, szimfonikus karácsonyi koncerten felejthetetlen élményt nyújtanak a klasszikus- és könnyűzenekedvelők széles táborának egyaránt.  

Megtiszteltetés az alkotók számára, hogy a Szimfonikus karácsony c. előadássorozat bemutató koncertje Hódmezővásárhelyen, a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban valósulhat meg, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk.

 

Ajánlatunk


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Ajánló


Május 9-én Tankcsapda koncerttel indul az 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel