Program


Szinetár - Szalóki - Náray: Óév-búcsúztató koncert

Szinetár - Szalóki - Náray: Óév-búcsúztató koncert

Náray Erika, Szalóki Ági és Szinetár Dóra 2019 nyarán léptek először együtt színpadra. Teltház volt, és óriási siker. A három énekesnő a közös fellépést követően úgy döntött, együtt búcsúztatják az évet az Uránia színpadán.
Zárjuk velük az évet!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 30. hétfő, 19:00

 

Egy nappal szilveszter előtt repüljünk velük a zene szárnyán Kubába, Mexikóba vagy éppen Izraelbe!

Az ismert világslágerek mellett olyan dalok is helyet kapnak a műsorban, amelyek a nyári válogatásban nem szerepeltek, és amelyeket talán először hall majd a magyar közönség.

Három énekesnő, öt zenész, számtalan hangszer, sokféle stílus. Egy koncert, ahol jól megfér egymás mellett a magyar, a cigány, a zsidó, a spanyol, az arab és ki tudja még, mely népek népzenéje. Igazi zenei csemege, a stílusok kavarodása, egybefonódása. A világ zenéje. VILÁGZENE. És … egy kis meglepetés!

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel