Program


Szökőhév | MOZI.KERT

Szökőhév | MOZI.KERT

magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték, 100 perc, 2010, 12 karikás


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 29. szerda, 21:00

A fiatal Anna (Amy Adams) kétségbeesve várja, hogy barátja, a számára minden szempontból tökéletes férfi végre feleségül vegye. A probléma csak az, hogy a sors egészen mást tartogat számára.

Miután a pár negyedik évfordulója is leánykérés nélkül zajlik, Anna elhatározza, hogy saját kezébe veszi az ügyet. Szerencsére ráakad egy ír hagyományra, mely szerint szökőnapon, február 29-én a nők is megkérhetik kedvesük kezét. Anna-nak nem is kell több, elhatározza, Dublinba megy választottja után, hogy térden állva kérje férjül. A tökéletesen eltervezett fiúkérés azonban nem megy olyan könnyen. A csöppet sem zökkenőmentes utazás és a borzalmas időjárás keresztbetesz Anna-nak, így Írország másik felén ragad, messze párjától. A váratlan helyzetben kénytelen egy igen jóképű ám annál cinikusabb férfi, Declan (Matthew Goode) segítségét kérni, hogy vágjon át vele az országon és keressék meg együtt barátját. A kalandos utazás alatt az alkalmi páros azonban rádöbben, hogy a szerelem felé vezető út nem mindig egyenes.

Rendező | Anand Tucker

Szereplők | Amy Adams, Matthew Goode

MOZI.KERT látogatásának házirendje

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt kellemes, nyáresti kikapcsolódást ígérő filmvetítéseinkre szerdánként 21:00-tól a MOMkult belső, ligetes kertjében.

A MOZI.KERTre érkezőket a vetítések kezdetét megelőző egy órában akusztikus térzene fogadja.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a vetítések regisztrációs jeggyel látogathatók, melynek díja 200 Ft. A megváltott jegyek nem válthatók vissza.

Regisztrációs jegy váltható a momkult.jegy.hu oldalon, valamint a MOMkult jegypénztárában. 

Online és személyes jegyvásárlás esetén egy vásárló egy filmre max. 4 jegyet tud egyszerre váltani.

A megváltott jeggyel a belső kertben található padokon, székeken, párnákon és a fűben foglalhatnak helyet. Jegyet mindig csak a soron következő aktuális és a rákövetkező filmre lehet megvásárolni.

Rossz idő esetén a vetítés a színházteremben lesz megtartva.

A faburkolatos kávézó teraszon található bútorok áthelyezése nem lehetséges, azok a MOM Café vendéglátóipari egységhez tartoznak, az ott fogyasztó vendégek számára vannak fenntartva.

A MOZI.KERT-es vetítések napjain a MOM Café terasza 20:00 óráig vehető igénybe.

Ajánló


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel