Program


Aktuális előadások



Szulák Andrea az elmúlt évtizedekben számos sikeres musicalben és operettben játszott, mint például a Hegedűs a háztetőn, Lili bárónő, Nine, Koldusopera, Menopausa, Chicago, Carmen. Énekesnőként pedig egy igazi jazz énekesnő, aki a legnagyobbak mintájára szórakoztatja közönségét.

Nemcsak a színpadon van otthon, hanem a televíziózásban is, ahol az elmúlt években számos népszerű műsort vezetett, ès zsűrizett, mint például Activity, Szulák Show, Nagy Duett, az Ének Iskolája, Nyugi Köztünk Marad, ahol mindenkit magával ragadott az energiájával és humorával.

De, Szulák Andrea nemcsak művészként ragyog, hanem motivációs előadóként is több ezer embernek segített már azzal, hogy bátorítja őket az álmaik megvalósítására.

Szulák Andrea tehát nemcsak egy fantasztikus előadóművész, hanem egy igazi személyiség is, aki szeretné, hogy közönsége boldog és motivált legyen.

Kedves Közönség, most pedig készüljetek, hogy átéljétek az est egyik legemlékezetesebb pillanatát, amikor Szulák Andrea felbukkan a színpadon, és elkápráztat minket énekével és előadói képességeivel!

Ma este a Gonda Music Band kíséretével idézi fel az elmúlt évtizedek legszebb slágereit.

 

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

A marokkói gnawa szertartások transzzenéje bár teljesen egyedülálló keveréke az arab és az afrikai hatásoknak, és csak az ebben a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel