Program


SZULÁK ANDREA élő zenekaros koncertje
2

SZULÁK ANDREA élő zenekaros koncertje

Szulák Andrea az Agria Nyári Játékok szabadtéri színpadán élő zenekaros koncertet ad

 több

Aktuális előadások



Szulák Andrea az elmúlt évtizedekben számos sikeres musicalben és operettben játszott, mint például a Hegedűs a háztetőn, Lili bárónő, Nine, Koldusopera, Menopausa, Chicago, Carmen.
Énekesnőként pedig egy igazi jazz énekesnő, aki a legnagyobbak mintájára szórakoztatja közönségét.

Nemcsak a színpadon van otthon, hanem a televíziózásban is, ahol az elmúlt években számos népszerű műsort vezetett, ès zsűrizett, mint például Activity, Szulák Show, Nagy Duett, az Ének Iskolája, Nyugi Köztünk Marad, ahol mindenkit magával ragadott az energiájával és humorával.

De, Szulák Andrea nemcsak művészként ragyog, hanem motivációs előadóként is több ezer embernek segített már azzal, hogy bátorítja őket az álmaik megvalósítására.

Szulák Andrea tehát nemcsak egy fantasztikus előadóművész, hanem egy igazi személyiség is, aki szeretné, hogy közönsége boldog és motivált legyen.

Július 14-én este mindenkit garantáltan elvarázsol a legismertebb Cserháti Zsuzsa, Máté Péter dalokkal, valamint természetesen azok a közismert örökzöld magyar slágerek, amelyek az elmúlt 30 évben végig kísérték az életét mind elhangoznak. Pop dallamok, musical részletek és feldolgozások színesítik a műsort a kiváló Gonda Music Band kíséretével.

Jegyek már online kaphatók a jegy.hu oldalán, valamint a Tourinform irodájában.

Az előadás esőnapja 2024.07.15.

Ajánló


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

A magyar rock'n'roll legnépszerűbb slágerei hozzák lázba az újszegedi nézőket júliusban! Fergeteges parti, látványos koncert-show, és egyúttal tisztelgés a Hungária…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel