Program


Szülőiskola

Szülőiskola

Interaktív improvizációs színházi előadás
Humoros segítő tükör
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 5. kedd, 19:00

Minden szakma tanulható, csak a legfontosabbra nincs iskola. Hogyan tudunk jó szülők lenni? Tanulunk a szüleink hibájából, vagy visszük tovább? Olyan nincs persze, hogy nem hibázunk, de ha törekszünk a legjobbra, már sikerrel járunk. Megoldhatatlannak tűnő nevelési helyzeteket fogunk improvizálni és közösen keresni a megoldásokat. Szeretnénk ebből több alkalmat, hogy közösen fejlődjünk. A helyi nézők által már ismert Pál utcaiak és Dzsungel könyve főszereplői lesznek játékosságukkal segítségünkre. A közös utat vezeti Szalai Kriszta színművész drámapedagógus.

Ajánlatunk


Közel két évszázada ad reményt és erőt „e rút világban” Liliomfi és Mariska minden ukázt felülíró szerelme, Szellemfi játékkedve és a teátristák fantáziája.

A szenvedélyes hangú, expresszív és szuggesztív hangú tenor, a Royal Opera House, Teatro Regio di Torino és a Gran Teatre del Liceu után, először ad egész estés, önálló koncertet Magyarországon.

Giuseppe Verdi TRAVIATA Opera két részben, három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának…

"Tudom én jól, az a baja a világnak, hogy nem tehénpásztorok kormányozzák. Ha én valamikor miniszter leszek, mindent a visszájára…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel