Program


Támogatójegy a TérTáncKoncertre

Támogatójegy a TérTáncKoncertre

A zene öröm: támogasson egy sorsfordító élményt!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

A zene öröm: támogasson egy sorsfordító élményt!

Hátrányos helyzetű és szerencsésebb sorsú – roma és nem roma – gyerekek százainak szeretnénk egyenlő esélyt adni arra, hogy együtt léphessenek fel Fischer Ivánnal és a Budapesti Fesztiválzenekarral Budapest szívében, a TérTáncKoncerten.

Idén az a célunk, hogy apró lépésenként a június 16-i koncertig 3 millió forintot gyűjtsünk össze. A legkisebb hozzájárulás is rengeteget számít. Egyetlen találkozás is megváltoztathatja a hátrányos helyzetű térségekben élő gyerekek életét. Nézze meg rövid videónkat, és bebizonyítjuk!

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel