Program


Tankcsapda koncert

Tankcsapda koncert

Kapunyitás: 19:00

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 20. szombat, 21:00

Hazánk legközkedveltebb rockbandájának népszerűsége a páratlan hangzásvilágon, a hiteles és sokatmondó dalszövegeiken túl a rajongókhoz való odaadásukban gyökerezik. A banda azon kevés, folyamatosan koncertező zenekarok közé tartozik, akik nem csak Magyarországon, hanem számos európai és tengerentúli országban is sikeresek.

Jegyár:
elővételben: 4100 Ft
a koncert napján: 5500 Ft

Jegyek kaphatók:
Online a www.diosgyorivar.hu-n és a www.jegy.hu-n, valamint a Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (Miskolc, Rákóczi u. 2. Tel.: 46/508-844, 30/846-3009), a Diósgyőri vár jegypénztárában (Miskolc, Vár utca 24. Tel.: 46/533-355) és az InterTicket országos jegyirodai hálózatában.

A Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában valamint a Diósgyőri vár jegypénztárában elfogadunk Kultúra Erzsébet utalványt és kártyát, Edenred Ajándék- és Bevásárló kártyát, Edenred Kultúra és Sport kártyát, Szép Kártyát (Szabadidő MKB Bank, Szabadidő K&H Bank, Szabadidő OTP Bank), MKK Ajándékutalványt és bankkártyát.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel